how to build a website for free

Bogerse Velden II

Nieuw project als vervolg op het succesvolle Bogerse Velden,
nu met 46 appartementen met 1 tot 4 slaapkamers, terras en/of tuin.

Te Geel op 500 meter van het centrum, in een rustige en residentiële omgeving wordt een nieuwbouwproject opgestart bestaande uit 48 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamers en ondergrondse parking. Net gelanceerd!

Stijlvol wonen vlakbij een groene long. Residentie CityZen zal bestaan uit twee gebouwen, één met vier verdiepingen en één met zes verdiepingen. Er zijn nog enkele penthouses beschikbaar.

Cruebeke

Residentie Cruebeke, een project met 58 luxe-appartementen, komt pal in het centrum van Kruibeke. Op 100 meter van de kerk en de markt, biedt dit nieuwbouwproject u alles waar u van droomt als u aan wonen denkt. Het project getuigt van een smaakvolle klasse!

Site Splichal

Betaalbaar wonen tussen de Grote Markt en het stadspark van Turnhout. Kies tussen appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers of duplexen met een stadstuintje! Volg de werken op instagram

Hollebeek Park

Op een mooi parkdomein, gelegen tussen de Jos De Ceulaerdestraat en de Hollebeekstraat worden 26 nieuwbouwappartementen opgericht verdeeld over 3 gebouwen. Alle appartementen zullen zicht hebben op het achterliggend park. Nadat dit stuk van het domein opnieuw is ingericht, wordt het deel van het openbaar domein, zodat iedereen er van kan genieten. De bewoners zijn verzekerd van een groene omgeving en de buurt van een aangename ontmoetingsplaats.

De Groene Hollebeek

Project met 8 woningen gesitueerd in een rustig binnenterrein. Dit project is gelegen op de grens Wilrijk-Hoboken, in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer en grote invalswegen.

Deel deze pagina